Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

O cenu Rapotína – závod horských kol

O-cenu-Rapotina2012 plakatCyklistický klub Buldoci Rapotín zve všechny příznivce zdravého pohybu v přírodě na 5. ročník závodu horských kol. Tratě závodu mohou okusit opět všechny výkonnostní a věkové skupiny, od nejrychlejších „nabušenců“ až po nejpomalejší „hobíky“ a od nejmenších „benjamínků“ po nejzkušenější „seniory“.

Akce se bude konat v neděli 12. 8. 2012 v Rapotíně na Koupališti. Závod je součástí regionálního cyklistického seriálu Jesenický šnek a Šumperského poháru horských kol. Vše vypukne prezentací na Koupališti od 8:45 hodin.

Program potom zahájí od 10:00 svými starty dětské kategorie na okruhu kolem koupaliště, pro nejmenší ratolesti bude přichystána asfaltová trať v délce pár metrů. Ve 12:00 bude odstartován hromadně závod na okruhu v délce 9 km pro ostatní kategorie, starší žáci a žákyně pojedou 9 km, juniorky a ženy 18 km, junioři a muži 27 km. Trať 9 km okruhu s převýšením 220 m vede od Koupaliště v Rapotíně stoupáním na Samotu, dále pokračuje sjezdem do Ludvíkova, pak rovinatou pasáží do parku zámku Velké Losiny, následuje úsek zámeckým parkem okořeněný sjetím schodů a pár metrů rovinky ke koupališti. Vyhlášení dětských kategorií proběhne cca v 11:00 a všichni tito účastníci obdrží něco dobrého. Vyhlášení ostatních kategorií proběhne cca 30 min. po dojetí posledního závodníka a na tyto všechny čeká po absolvování závodu teplé jídlo, které je ve startovném. O uhašení žízně, o uspokojení hladových krků a mlsných jazýčků, o pěkné zázemí, koupání a dětské hřiště se postará Jiří Mika se svým kolektivem a areálem koupaliště.

Na Vaši účast se těší pořadatelé a partneři akce - Obec Rapotín, Olomoucký kraj, firma WEU, Halen, Pivovar Holba. Více informací naleznete v propozicích na www.jesenickysnek.com a http://mtb.moravanet.cz/index.html, kde se rovněž můžete na závod přihlásit předem.

CK Buldoci Rapotín

Propozice ke stažení ZDE