Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 8-9/2012

Bulletin uno 8-9 20121Vážení čtenáři,

na úvodní straně nového vydání Bulletinu UNO 8-9/2012 je rozhovor se starostou obce Veselíčko Tomášem Šulákem, který se podělil o zkušenosti se spoluprací obcí s NNO, jejich významu pro obec, způsobem podpory jejich činnosti. Na 2 straně jsou pozvánky RC Provázek, Českého svazu chovatelů z Rapotína. Na 3 straně je informace z první mezinárodní adiktologické konference v Olomouci, spolupořádané P-centrem a UP Olomouc. Dále je zde článek o Světovém týdnu respektu k porodu organizovaném RC Heřmánek a nabídka nebytových prostor k pronájmu od Metropolitní kapituly.

Na 4 straně jsou články o realizovaném semináři „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“, veletrhu poskytovatelů sociálních služeb v Olomouci a projektu Balanc, o.s.

Na 5 straně je informace o projektu Zahrada 2000, představení sdružení a nabídka služeb.

Na 7 straně je pozvání na branně turistický pochod do Přibyslavi, článek o návštěvě přátel přírody ve Skotsku a o sportovních hrách mikroregionu Lipensko.

Na 8 straně je informace o projektu Ergones včetně nabídky jazykových kurzů a pozvánka na Burzu RC Heřmánek.

Uzávěrka dalšího bulletinu, který vyjde začátkem října, je 10. září 2012, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v měsících říjen a listopad.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu UNO