Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Křišťálový kamínek 2012

EDH-2012Asociace TRIGON vyhlašuje v rámci jubilejního XX. ročníku Evropských dnů handicapu už posedmé prestižní ocenění Křišťálový kamínek 2012. Také letos chceme vyzdvihnout mimořádné činy lidí s handicapem a zároveň poděkovat těm, kteří problematice dětí, mládeže i dospělých s postižením věnují čas, energii i kus svého života.

Máte-li ve svém okolí přítele, známého nebo spolupracovníka, který si ocenění zaslouží, zašlete nám, prosím, nominaci. Na základě vašich návrhů vybereme osobnosti, kterým u příležitosti slavnostního večera Křišťálový kamínek předáme 3. října 2012 v Domě kultury města Ostravy stejnojmenné ocenění.

Nominováni mohou být:

- osobnosti - za dlouhodobou práci a mimořádné výsledky ve prospěch osob s handicapem
- osobnosti s handicapem - za mimořádný čin nebo aktivitu
- senioři - za práci ve prospěch osob s handicapem

Nominace musí obsahovat:

- jméno, příjmení a kontakt na kandidáta (společnost)
- zdůvodnění nominace
-jméno, příjmení a kontakt na předkladatele

Nominace zasílejte nejpozději do 14. září 2012 na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na adresu: Asociace TRIGON, Skautská 1045, 708 00 Ostrava-Poruba.

E-mail nebo dopisní obálku označte heslem: NOMINACE KŘIŠŤÁLOVÝ KAMÍNEK 2012.

Více informací o XX. ročníku Evropských dnů handicapu najdete na www.asociacetrigon.eu.

Těšíme se na vaše návrhy, mezi námi žijí a pracují lidé, kteří často zcela nezištně pomáhají a jejich činy mají obrovský význam.

Mgr. Olga Rosenbergerová, předsedkyně Asociace TRIGON