Svátek má Bonifác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Klienti Charity Zábřeh zvou na svoje výstavy

obraz Není nad to, strávit nadcházející sychravé dny v příjemném prostředí s příjemnou atmosférou. Takové připravují klienti dvou středisek Charity Zábřeh pro návštěvníky svých výstav.
Tradiční „Podzimní výstava“ se uskuteční v pátek 16. listopadu 2012 od 10 do 16 hodin v Denním stacionáři Okýnko v Mohelnici na Zámecké ulici č.11. Ke zhlédnutí i ke koupi budou výrobky drátkované, tkané, z keramiky, pedigu, ze dřeva i z korálků. Návštěvníci tak pořídí originální dárek pro své blízké a zároveň přispějí na nákup dalšího materiálu k tvoření.

O týden později, ve dnech 22. – 23. listopadu 2012, proběhne v Oáze – centru denních služeb Charity Zábřeh na Žižkově ulici 15, adventně laděná výstava „Cesta ke světlu“. Záštitu nad ní přijal starosta města Zábřeha RNDr. Mgr. František John,Ph.D., který ji ve čtvrtek 22.11. v 9 hodin také slavnostně otevře. Světlo lampiček, svíček i svícnů bude návštěvníky provázet v prostorách Oázy i na netradičních místech a pro zájemce bude připravena tvořivá dílnička v podobě zdobení svíček. Veškeré výrobky bude možné si zakoupit a podpořit práci a další rozvoj centra. „Pokud máte v životě nějaký oblíbený citát, který Vám pomáhá překonávat životní peripetie, nebo se hodí k adventní atmosféře, můžete se o něj s námi také podělit" zvou a těší se na vás, po oba dny až do večerních 17 hodin, klienti i pracovníci Oázy-centra denních služeb.