Svátek má Zikmund
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Maltézská pomoc o.p.s otevírá své nové prostory a rozšiřuje své služby pro pěstouny

maltezska-pomocKe slavnostnímu otevření nových prostor obecně prospěšné společnosti Maltézská pomoc dojde ve čtvrtek 22.11.2012 v 15 h na Wurmově ulici 7. Organizace působí více než 8 let v Olomouci a specializuje se na poskytování sociálních služeb pro rodiny s dětmi, zdravotně postižené a seniory se zaměřením na dobrovolnictví.

Mezi čestnými hosty budou zástupci města Olomouce a Olomouckého kraje, s nimiž spolupracuje v rámci komunitních skupin sociální práce. Prostory požehná Mons. Jan Graubner, olomoucký arcibiskup, a v následujícím programu bude k poslechu i cimbálová muzika. „Poptávka po našich službách je veliká a v návaznosti na novelu zákona o sociálně-právní ochraně dětí tak vycházíme vstříc pěstounským rodinám, které mají zájem přijít k nám do služby,“ podotkl na závěr vedoucí centra Michal Umlauf.