Svátek má Bonifác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucký cyklobazar

Bajkazyl Olomouc vás zve na první Olomoucký cyklobazar, který se uskuteční v sobotu 15. prosince jako součást originálního olomouckého blešího trhu Vintage.Market.Olomouc. Cyklobazar je otevřen všem, kteří mají zájem pořídit sobě nebo někomu na vánoce staré retro kolo, nakoupit či prodat součástky nebo vyměnit kus za kus.

Svátek všech svátečních i zarytých cyklistů se odehraje od 10:00 do 18:00 hodin v prostorách na Wurmově 7, kde bude rovněž probíhat bleší trh. Kromě samotného bazaru proběhne také od 15 do 17 hodin několik soutěží (přetrhni duši, stoj na kole a další zábavně adrenalinové soutěže), od 17 hodin také proběhne první část cyklopedie, v rámci které se mohou zájemci seznámit se základními součástmi kola a základy péče o kolo.

Bajkazyl Olomouc také od 17 hodin nabídne workshop Sestav si své kolo!, v rámci kterého si mohou návštěvníci sestavit z dostupných dílů vlastní kolo, které si poté mohou nechat upravit do finální podoby a odkoupit. Každý si tak může sestavit ideální vánoční dárek.

Veškeré aktuální informace naleznete na www.bajkazylolomouc.cz, kontaktovat můžete posádku Bajkazylu na mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo telefonicky: 605 844 090 (Pavel), 721 516 598 (David).