Svátek má Klaudie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Školení pro zájemce o zapojení do dobrovolnického programu specializovaného na práci s dospělými onkologicky nemocnými

Amelie, o. s. pořádá ve dnech 21. -23. února 2013 školení pro zájemce o zapojení do dobrovolnického programu specializovaného na práci s dospělými onkologicky nemocnými.
Dobrovolníci Amelie působí především v nemocnicích a Centrech psychosociální pomoci v Praze, Olomouci a Rakovníku.

Školení proběhne interaktivní formou ve Fakultní nemocnici Olomouc, I.P.Pavlova 6. Školitelé jsou zkušení specialisté na management dobrovolnictví, onkologii, psycho-onkologii a sociální aspekty v této oblasti.

Přihlásit se může vážný zájemce o dobrovolnickou práci v rámci Amelie, o.s. nebo v jiné organizaci, která nabízí dobrovolnické aktivity v nemocnicích.

Zájemcům o dobrovolnickou činnost v rámci Amelie není účtován poplatek. Zájemcům o školení, kteří se neplánují zapojit jako dobrovolníci Amelie, bude účtován poplatek ve výši 2 000,- Kč.

Strava ani ubytování není zajištěno, pouze drobné občerstvení.

Motivační dopisy (max. 1 A4) s kontaktními údaji posílejte do 15. 2. 2013 na: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript '; document.write( '' ); document.write( addy_text41406 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Kontaktní osoba: Ing. Kateřina Rybová, koordinátorka dobrovolníků, Tel: 739 005 123

Program školení naleznete ZDE, přihlášku ZDE.