Svátek má Ivo
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Mládež v akci - newsletter

mladez-v-akciŠkolení na iniciativy mládeže

pro mladé lidi z ČR, Polska a Slovenska
Školení Youth Initiatives CZ-PL-SK se uskuteční v Českém Těšíně v termínu 17.-19.5.2013. Se zkušenými školiteli se zaměříte na  akci 1.2 – iniciativy mládeže. Budete mít možnost seznámit se s akčními lidmi ze 3 zemí a probrat své nápady s profesionálními kouči.
Více informací v kalendáři školících aktivit.

...a kde jsi ty? 5.díl

A je tu nová brožura s projekty!!
Nechte se inspirovat zajímavými projekty podpořených z programu Mládež v akci ...a kde jsi ty? 5. díl!!!
Více si počtete také v sekci Publikace.

 

Pozvánka na Galasíť MvA

přijďte si s námi zaplesat!
Vážení přátelé programu Mládež v akci, zveme Vás na "GalaSíť aneb Zaplesejte si s námi" dne 13. 4. 2013 od 19 hodin v Radiopaláci na Vinohradech.
Chcete-li potkat zajímavé lidi spjaté s programem Mládež v akci a strávit příjemný večer nejen za doprovoduBig band Horáček SwingOrchestra, neváhejte a závazně se přihlašujte do 10. 4. 2013.
Vstup zdarma!

 

LiGHTHOUSE

Mezinárodní školení pro pracovníky s mládeží
Mezinárodní školicí kurz LiGHTHOUSE je zaměřen na udržitelnost a efektivitu. Hlavním cílem je objevovat a sdílet alternativní přístupy k životu a práci a dále identifikovat, jak mohou být tyto využitelné v práci s mládeží i v osobním životě. Více informací najdete v Kalendáři školicích aktivit či na stránkách SALTO.