Svátek má Státní svátek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

NOVÝ e-Bulletin UNO 06/2013

ebulletin-06-2013-1Vážení kolegové, čtenáři a přispěvatelé,
právě vyšlo další číslo Bulletinu UNO. Poprvé po dlouhých letech je náš společný zpravodaj pouze v elektronické verzi jako e-Bulletin UNO.
Tato změna souvisí se situací, ve které se nyní UNO OK nachází. Jak jste jistě zaznamenali, Olomoucký kraj mění svou koncepci spolupráce s neziskovými organizacemi. V rámci úspor poprvé po osmi letech finančně nepodpořil náš významný projekt Pomáháme neziskovkám, z něhož jsme mimo jiné financovali práce i tisk Bulletinu UNO.

Rádi bychom bulletin zachovali jako cenný zdroj informací, pozvánek na akce a prezentací vás, neziskových organizací. Proto jej nadále budeme vydávat v elektornické formě. Pozitivní změnou je, že už to nebude měsíčník, ale čtrnáctideník. Nikdo už nebudeme muset hlídat uzávěrky dalších čísel a texty budou aktuálnější.
Kdokoliv budete mít článek, pozvánku nebo jen informaci ke zveřejnění, posílejte je podle svých potřeb nadále na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
Těšíme se na další spolupráci, propagaci UNO OK i na sociální síti facebook a sdílení na našich elektronických stránkách e-Bulletinu UNO.

e-Bulletin UNO 06/2013 přináší:
- pozvánku na veletržní výstavu Mezi námi, která začíná zítra na Výstavišti Flora Olomouc a kde neziskové organizace představí své aktivity na další měsíce
- nabídku příměstských táborů pro děti
- návod, jak zdarma sehnat advokáta pro své klienty či organizace

Za předsednictvo a redakční radu UNO OK

Mgr. Marcela Vystrčilová
sekretariát a místopředsedkyně UNO OK