Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Vyhlášení programu CZ02 – Biodiverzita, monitoring a změna klimatu

Dne 31. 3. 2014 vyhlásilo Ministerstvo financí jako Zprostředkovatel programu ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí první výzvu k předkládání žádostí o grant v programu CZ02 – Biodiverzita, monitoring a změna klimatu financovaného z EHP fondů 2009–2014.

Výzva je otevřena pro programové oblasti č. 2, 3 a 7 – „Biodiverzita a ekosystémové služby/ Monitorování a integrované plánování a kontrola v životním prostředí/ Adaptace na změnu klimatu.“ Částka alokovaná pro první  výzvu činí 341 332 419 Kč.

Oprávněnými žadateli jsou územní samosprávné celky, svazky obcí, nestátní neziskové organizace, příspěvkové organizace, vědecké výzkumné organizace, státní organizace a podniky. instituce zřizované státem. Výše grantu ve výši 60 – 90 % se odvíjí od typu žadatele. Uzávěrka předkládání žádostí o grant je 2. června 2014 v 15.00 hodin. Text výzvy a pokyny pro žadatele jsou ke stažení zde.

Dotazy týkající se obsahu žádosti o grant je možné pokládat e-mailem na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . K dispozici je Vám také pracovník krajského  kontaktního místa, Ing. Marie Šafářová, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ..