Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Studie rozvoje NNO v ČR

V rámci Studie o rozvoji neziskových organizací v ČR, která vzniká ve spolupráci s Člověkem v tísni, nabízíme NNO účast na této studii.

Cílem studie je identifikovat hlavní hybatele a příčiny, které podpořily rozvoj občanské společnosti, konkrétně nevládní neziskové organizace a jejich zapojení se do veřejného života, etablování se ve společnosti a zároveň zhodnotit dopad jednotlivých externích faktorů a způsobů podpory na rozvoj českých NNO.

Tato zjištění plánuje Člověk v tísni využít pro zkvalitňování programů zaměřených na rozvoj občanské společnosti v zemích, které právě procházejí transformací k demokracii. Svými zkušenostmi tak můžete přispět k rozvoji občanské společnosti v jiných zemích.

Stručnou zprávu z výzkumu pak můžete v případě Vašeho zájmu obdržet v elektronické podobě.  

Dotazník je primárně určen osobám, které působí na vyšších manažerských pozicích, anebo mají dlouholeté zkušenosti z neziskového sektoru v České republice.
Vyplňování dotazníku Vám zabere přibližně 10 minut času a je potřeba jej vyplnit najednou, nejpozději však do 25.7. Dotazník  nefunguje na internetovém prohlížeči starším než Internet Explorer 7.
Prosím, vyplňte dotazník pouze jednou.

Dotazník naleznete zde: http://studie-rozvoje-nno-v-cr.vyplnto.cz/

Děkuji za Vaši ochotu.
Tereza Hanzlová, externí konzultantka pro výzkum