Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

PARTNERSKÁ NABÍDKA V PROJEKTU STORY-LANDING

Kulturní sdružení Glooscap hledá evropské partnery k realizaci 10 denního setkání (v březnu nebo dubnu 2015) v malém městečku Margherita di Savoia (Puglia, jižní Itálie), na jehož území se rozprostírá přírodní rezervace jedné z největších solných pánví v Evropě.

STORY-LANDING je projektem mediální gramotnosti. Projekt je zaměřen na sdílení znalostí o evropské krajině pomocí nástrojů současné komunikace a digitálního vyprávění příběhů. V průběhu tohoto zábavného a vzdělávacího procesu budou projektoví partneři vykládat příběhy o evropské krajině a sdílet jejich různé kulturní, historické a ekologické zázemí a hodnoty.

Cíle projektu:
Mediální gramotnost: nová mediální gramotnost skrze digitální formu vyprávění o evropské krajině.

Mezikulturní vzdělávání: digitální vzdělávání bude probíhat v multikulturní skupině a bude zde příležitost pro výměnu zkušeností a příběhů účastníků.

Projekt bude kromě italského partnera zahrnovat další tři evropské organizace.

Výzva je určena pro organizace mládeže a organizacím, které mají zájem v oblasti nových technologií jako nástroje pro komunikaci a sdílení či organizacím, které se zabývají tématem krajiny.

Uzávěrka pro vyjádření zájmu:
16. 9. 2014

Kontaktní osoba:
Mgr. Štěpán Krajča
OK4EU Zastoupení Olomouckého kraje při EU
Jeremenkova 40b
779 00 Olomouc
Tel.: + 420 587 432 016
GSM: + 420 724 977 909
E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript