Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Chcete reprezentovat neziskovky OL kraje v Opoli?

Vážené kolegyně, milí kolegové
z neziskových organizací v našem kraji!

Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK) jako reprezentant neziskového sektoru našeho regionu navázala kontakt se zástupci neziskovek Opolského vojvodství, které je příhraničním polským regionem a partnerem našeho kraje.

Organizace OCWIP, Opolské centrum pro podporu neziskových iniciativ spolu s dalšími reprezentanty neziskového sektoru z polské strany naší společné státní hranice se se zástupci neziskovek z našeho kraje setká na jednání v sobotu 15. listopadu 2014 v Opoli (PL). Za UNO OK se bude účastnit nejvýše 12 zástupců neziskovek z Olomouckého kraje. Můžete to být i vy.

Máte-li zájem poznat, jak funguje neziskový sektor v Polsku a co ho ovlivňuje, představit svoje aktivity a třeba získat partnera pro svůj projekt, přihlaste se nám s krátkým motivačním dopisem, kterým představíte sebe, svoji organizaci a hlavní důvody vaší cesty. Protože je počet míst omezen, dovolujeme si posoudit přihlášky tak, aby bylo zastoupeno co nejvíce oblastí, kterým se neziskový sektor v Olomouckém kraji věnuje.

Údaje o sobě a své motivaci pošlete do 26. října 2014 včetně na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Tamtéž získáte bližší informace. Pro účastníky setkání je zdarma zajištěna doprava auty a ubytování v místě.