Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Vztahy občanů ke svým radnicím zhodnotí panelová diskuse

hpakcePAKT, projekt koalice nestátních organizací Agora CE, Centrum pro komunitní práci střední Čechy (CPKP), Partnerství, Zelený kruh a Stiftelsen IdéBanken (Norsko) pořádá panelovou diskuzi Občan a radnice – je hlas lidí v ČR slyšet?, která proběhne v prostorách Katedry politologie a evropských studií Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, Křížkovského 12, učebna č. 2.03, v pondělí 16. března od 16.00 hodin.

Pozvání do panelu zatím přijali: Ing. Evžen Tošenovský, Poslanec Evropského parlamentu, doc. Mgr. Pavel Šaradín Ph.D., Katedra politologie a evropských studií FA UP Olomouc, Mgr. František Havlín, Agora Central Europe. Moderuje: Roman Haken, Centrum pro komunitní práci

 

Panelová diskuze je určena akademikům, praktikům z nestátních organizací, představitelům veřejné správy, politikům stejně jako aktivním občanům. Cílem diskuze bude stručně zhodnotit stav zapojování veřejnosti do rozhodovacích procesů v ČR a zformulovat možné nástroje pro podporu zdejší participace na úrovni národní, krajské i obecní v oblastech územního plánování, plánování sociální péče, místního rozvoje, kulturních politik apod.

Zájem o účast, hlaste se na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , případné dotazy na tel.: 776 133 361

Více o projektu PAKT - participace, komunikace, transparentnost naleznete na www.paktparticipace.cz