Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zapojte se do akcí v rámci Evropského týdne mládeže

youthweekOsmý ročník Evropského týdne mládeže proběhne letos v celé Evropě od 27. dubna do 10. května. Ve všech 33 zemích, které jsou zapojeny do programu EU Mládež v akci, se uskuteční rozličné události a aktivity, jejichž koordinace a organizace byla svěřena národním agenturám zaštiťujícím tento program.

 

Soutěž "Sociální podnikání očima mladých"

Dům zahraniční spolupráce v rámci letošního Evropského týdne mládeže vyhlašuje soutěž pro mladé lidi do 30 let na téma „Sociální podnikání očima mladých“. Úkolem je napsat, nafotit nebo natočit reportáž o tom, jak takový sociální podnik funguje. Zapojte se a vyhrajte hodnotné ceny. Příspěvky je možné zasílat až do 15. dubna 2015! Více informací naleznete ZDE.

Dialog mládeže - Laboratoř nápadů

V rámci letošního Evropského týdne mládeže se rozhodla Evropská komise dát mladým lidem z celé Evropy příležitost najít konkrétní řešení těchto problémů. Dům zahraniční spolupráce proto pořádá setkání, kde během jednoho dne má 15-25 mladých mozků za úkol najít řešení na jedno ze čtyř stanovených témat. Kreativitě se meze nekladou. Hlásit se můžete do neděle 8. března! Více informací naleznete ZDE.