Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Liberix nabízí jazykové kurzy (nejen) pro nevidomé

liberix-logo400Chcete či potřebujete se naučit cizí jazyk – anglicky, německy, španělsky nebo italsky? Nezáleží na tom zda, vidíte, nebo nevidíte, záleží na tom, jestli se chcete něco naučit. Obecně prospěšná společnost Liberix (se sídlem v Olomouci) vám nabízí jazykové kurzy (nejen) pro nevidomé, které v rámci moderní výuky využívají internet a výpočetní techniku.

Projekt Internetové jazykové kurzy pro nevidomé žáky je realizován v rámci výzvy Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost od roku 2009. Tento projekt je určen pro lidi – studenty, kteří se chtějí naučit jeden ze čtyř světových jazyků – angličtinu, němčinu, španělštinu nebo italštinu. Mohou to být i lidé s částečným poškozením zraku či zcela nevidomí, ale není to samozřejmě podmínkou. Vítáni jsou všichni – bez rozdílu.

Více se dozvíte zde.