Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Fotografická soutěž o zájezd do Bruselu vrcholí

102-plakat-soutezFotografická soutěž pro studenty středních škol s názvem Europe4You se blíží ke svému konci, studenti mohou své fotografie zasílat do 20. 3. 2015. Soutěž připravilo zájmové sdružení OK4EU, které zastupuje Olomoucký kraj při EU ve spolupráci s europoslancem Tomášem Zdechovským a Europe Direct Olomouc. Studenti mohou soutěžit ve dvou kategoriích: Občanství EU (Jaké příležitosti v oblasti cestování, vzdělávání či zaměstnání mi přineslo občanství EU?) a Dědictví Evropy (Co je Evropa? Jaké má společné tradice? Co národy, členské státy spojuje/rozděluje?). Soutěží se o hodnotné ceny, první tři soutěžící v každé kategorii získají zájezd do Bruselu spojený s návštěvou evropských institucí a další hodnotné ceny.

Soutěžní fotografie budou přijímány na email:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  do pátku 20. 3. 2015 v 12:00, kdy bude soutěž ukončena. Slavnostní vyhlášení výsledků a ocenění vítězů se uskuteční v květnu 2015.

Více informací je k dispozici na webových stránkách sdružení OK4EU.