Svátek má Irena
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Britská univerzita hledá partnera do výzvy Erasmus+

ok4eu-v-czUniverzita Hertfordshire (Velká Británie  http://www.herts.ac.uk/) připravuje projektovou žádost do otevřené výzvy programu Erasmus+ (priorita Sport – neziskové evropské sportovní akce). Organizátoři plánují rozšířit dosud pořádanou sportovní soutěž pro mladé lidi (Inter FE Games) a pozvat na ni účastníky z jiných členských států EU. Chtějí sdílet nápady, jak sport v dalším vzdělávání může pomoci připravit studenty na pracovní trh.

 

Uzávěrka pro vyjádření zájmu britské straně bude 1. 5. 2015, uzávěrka podávání projektových žádostí bude 14. 5. 2015. Projektová žádost bude podána do výzvy Erasmus+ Sport - Neziskové evropské sportovní akce, které se netýkají Evropského týdne sportu 2015.

Další informace naleznete zde. V případě zájmu o kontakt na britskou stranu se obraťte na kancelář OK4EU.

OK4EU - zastoupení Olomouckého kraje při EU

Jeremenkova 40b, 779 00 Olomouc

Tel.: + 420 587 432 016, GSM: + 420 737 331 647, Email:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , W: www.ok4eu.cz