Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Givt.cz: Vy nakupujete, my posíláme peníze

givtGIVT je internetový projekt, který umožňuje přímou podporu neziskových organizací. Vy nakupujete a my z vašeho nákupu zasíláme vámi zvolené organizaci část peněz z vaší útraty. Nezaplatíte ani korunu navíc a uděláte dobrý skutek! Zvolte si svůj oblíbený sportovní klub, kulturní organizaci, charitu nebo zájmovou skupinu. Vyberte si na našich stránkách internetový obchod, kde běžně nakupujete. Z každého vašeho nákupu jde předem dané procento přímo na účet zvolené neziskové organizace!

Odkud se berou peníze na podporu? Je to jednoduché. Internetové obchody nám platí za každý nákup zákazníka, kterého k němu přivedeme přes webovou stránku GIVT. 50 % a více z této sumy posíláme na podporu vámi zvolené organizace.

logogivt

Na stránce Givt.cz je možná dvojí registrace. Jednak pro osoby jako zákazníky, kteří pak přes stránku vstoupí do více než stovky e-shopů a mohou si při nákupu určit, kterou z více než 100 registrovaných neziskových organizací chtějí podpořit. Lze se registrovat i jako neziskovka a upozorňovat své partnery na možnost sponzoringu právě vaší organizace, který je z jejich kapsy nic nestojí. Částku neziskovce odvede Givt.cz z peněz provozovatelů e-shopů.

Všechno potřebné se dozvíte z FAQ na stránce http://givt.cz/faq.php. Můžete se zde i registrovat, jako zákazník, nebo neziskovka. A pak už jen nakupovat trochu jinak, než jste doposud byli zvyklí.