Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Radíkovští hasiči zvou na turistický pochod

pochod-turiste-vychazka-priroda-les denik-605Sbor dobrovolných hasičů Olomouc-Radíkov po loňské premiéře opět zve všechny na HASIČSKÝ POCHOD. Jedná se o akci pro celou rodinu, spojení aktivního pohybu a procházky přírodou sahající až k městské části Olomouc-Radíkov. Termín: státní svátek - pátek 8. května 2015.

"Po loňském zkušebním ročníku a kladných ohlasech jsme se rozhodli pokračovat v tomto projektu a znovu nabídnout lidem jinou náplň volného času než nakupování v obchodních centrech. Jarní měsíce a příroda, v dosahu Městské Hromadné Dopravy – autobusová linka č. 11,  jsou pro naše účely úplně ideální a vypadá to, že se veřejnosti loňská akce líbila." referuje starosta Miroslav Nemrava.

"Loni byla účast 150 lidí, což není mnoho, ale vzhledem k tomu, že šlo o zkušební ročník jsme byli spokojeni. Letos nabízíme 2 trasy a opět doplňkový program pro děti. Samozřejmostí je bohaté občerstvení a posezení v cíli ! Věříme, že počasí vyjde a do přírody vyrazí opět více lidí než loni. Radíkov je sice kousek od města, ale dají se tu najít místa, kde je klid a překrásná příroda. A tak nechte jednou nakupování a přijďte k nám do Radíkova." doplňuje usměvavý starosta.

Pár fotek z loňského ročníku - zde.

Plakát toho letošního ročníku: SDH_-_plakát_HASIČSKÝ_POCHOD_2015_-_8.5.2015.doc.pdf