Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Mezinárodní konference o partnerství v sociálních službách proběhne v Přerově

Logo CpKP1Centrum pro komunitní práci východní Morava pořádá v měsíci červnu závěrečnou mezinárodní konferenci v souvislosti s ukončením tříletého projektu „Mezinárodním partnerstvím k inovaci rozvoje sociálních služeb prostřednictvím zapojení nezaměstnaných“. Konference je určena pro zástupce NNO poskytující sociální služby, zástupce měst a obcí, zejména pracovníků sociálních odborů ze všech krajů ČR a další účastníky komunitního plánování sociálních služeb, zástupce Úřadu práce a všechny zapojené účastníky projektu.

V průběhu dvou dnů se s vámi podělíme o zkušenosti a dosažené výsledky z realizace jednotlivých aktivit projektu, zahrnující vytvoření nového interaktivního systému Informační systém pro sociální služby, vzdělávání vedoucích pracovníků poskytovatelů sociálních služeb nebo také rekvalifikování nezaměstnaných na pracovníky v sociálních službách. Se svými příběhy se přijdou podělit také „bývalí“ nezaměstnaní, kteří se aktivně zapojili do našeho projektu, což přispělo k jejich návratu zpět na trh práce.

Bonusem programu konference budou příklady „Dobré praxe“ zahraničních hostů ze Slovenska, PhDr. Dušana Demčáka z Partnerstva sociálnej inklúzie subregiónu Šariš či RNDr. Miroslava Pollaka z Prešovské Univerzity, který zde představí novou strategii založenou na individuálním způsobu práce s nezaměstnanými nebo s osobami ohroženými sociálním vyloučením.

Konference se koná ve dnech 11. - 12. června 2015 v konferenčních prostorách hotelu Na Jižní v Přerově. Bližší informace naleznete v přiloženém programu. Přihlásit se můžete ZDE.

Kontaktní osoba: Petra Šatánková, tel.: 777 793 716, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Program konference: 

Program konference