Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucký kraj zve na seminář o přeshraničním partnerství

op cr-polsko mapaOlomoucký kraj, oddělení regionálního rozvoje Krajského úřadu Olomouckého kraje pořádá ve středu 3. června seminář pro žadatele k novému programu přeshraniční spolupráce Česká republika – Polsko 2014-2020(INTERREG V-A ČR – Polsko). Cílem semináře je informovat budoucí žadatele programu o možnostech přeshraniční spolupráce v novém období 2014 - 2020.

Aktuální informace  Vám představí zástupci Ministerstva pro místní rozvoj, Společného technického sekretariátu a Euroregionu Praděd. Seminář je určen zástupcům obcí, měst, neziskových organizací, projektovým manažerům a dalším zájemcům, kteří připravují projekty či mikroprojekty do programu přeshraniční spolupráce s Polskem.

Seminář se uskuteční v kongresovém sále krajského úřadu, Jeremenkova 40a, Olomouc, začátek semináře je v 10:00 hodin.

Pozvánka a program jsou ke stažení zde.

Přihlásit na seminář se můžete na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  do 29. 5. 2015. Prosím o předání této informace obcím či dalším subjektům ve Vašem správním obvodu.