Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Děti mohou v Olomouci trávit prázdniny na laně

maxresdefaultSpolky Náruč dětem, o. s. a Slackline Olomouc, z. s. společně zvou děti od 6 do 15 let na olomoucký příměstský tábor se zaměřením na slackline – moderní provazochodectví. Děti se budou učit balancovat a chodit na nataženém popruhu mezi stromy. Slackline hravou a zábavnou formou rozvíjí koordinaci pohybu, posiluje vnitřní svaly, trpělivost a koncentraci. 

Tábor nabídne i doplňková cvičení jako například jógu pro děti či házení frisbee.

 

Vybrat si lze ze dvou turnusů: 20. - 24. července a 24. - 28. srpna. Příměstský tábor povede tým mladých a pozitivních instruktorů www.slacklineolomouc.cz. Aktivity budou probíhat v parku ve Smetanových sadech, při nepřízni počasí v tělocvičně ZŠ Svatoplukova nebo v prostorách Rodinného centra Olivka.

Přihlášky zasílejte na:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , pro další informace volejte na tel. 606 606 860 nebo 737 135 217.

Leták si stáhněte zde: 04-2015-slackline-WEB-2.pdf