Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přátelé přírody zvou na noční pochod po hanácké placce

DSC01054Malá liška - klub přátel přírody z Olomouce zve turistickou veřejnost všech velikostí na netradiční akci. V pátek 24. července mohou zájemci vyrazit na Noční pochod po hanácké placce. Čeká je nevšední výšlap z Tovačova do Krčmaně, při kterém poznají noční tvář hanácké krajiny. "Víte, jak vypadají v noci Tovačovské rybníky, co se děje ve Věrovanech, Brodku, Kokorách a Čelechovicích? Pojďte to s námi zjistit!" láká vedoucí akce Hynek Pečinka.

Sraz účastníků je ve 20:00 v Olomouci, na malém autobusovém nádraží u tržnice, nebo ve 20:50 v Tovačově na autobusové stanici. Trasa má asi 20 km, i s přestávkami zabere asi 6 hodin a nad ránem skončí na Zapletalově gruntu v Krčmani. Zde je možnost pro předem přihlášené zdarma přespat a ráno odjet do Olomouce.

Přihlášky na akci adresujte do 22. 7. na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , nebo SMS na tel. 602 431 149. Účastnický poplatek: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč. Na bus Olomouc - Tovačov 30 Kč.

Další letní akce olomouckých Přátel přírody jsou zde:  http://www.malaliska.cz/news/prazdniny-2015-s-malou-liskou/