Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Chystá se třídílné česko-polsko-slovenské školení MALL

DZSDům zahraniční spolupráce, Agentura pro mládež zve na třífázové česko-polsko-slovenské školení "MALL – from local to international". Školení MALL (Mobility Academy for Local Leaders - Akademie pro výměny místních lídrů) je třífázové školení, které si klade za cíl podpořit mládežnické lídry nebo začátečníky v oblasti práce s mládeží v jejich rozvoji z lokální projektové úrovně na úroveň mezinárodní.

První fáze školení proběhne 22.-27. září roku 2015 v Polsku, druhá fáze bude následovat ve dnech 25.-29. listopadu na Slovensku a třetí závěrečná fáze v ČR proběhnena přelomu března a dubna roku 2016. Účast na školení je zdarma, účastníci si pouze hradí 20 % cestovného. Máte-li zájem, vyplňte přihlašovací formulář na portálu Salto nejpozději do 16.. srpna 2015.

Věříme, že česko-polsko-slovenské školení poskytne vynikající příležitost k tvorbě projektů těm účastníkům, kteří zatím nemají zkušenost s mezinárodními projekty, ale jsou připraveni začít.

Důležité upozornění: Přihlášení účastníci se musí zúčastnit všech tří modulů! 1. fáze – 22.-27.9.2015 Polsko, 2. fáze – 25.-29.11.2015 Slovensko, 3. fáze - březen/duben 2016 Česká republika.

Více informací získáte na portálu SALTO. Všem účastníkům bude plně hrazeno ubytování a strava. Podmínky účasti na školení programu Erasmus+: mládež si můžete pročíst v Pravidlech a podmínkách.

S dalšími dotazy můžete kontaktovat Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .