Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přihlaste se! Probíhá fotosoutěž Vaše pomoc v našem světě

1857-anotationImage-foto tiskPrávě probíhá fotosoutěž „Vaše pomoc v našem světě“, kterou organizují regionální informační střediska Eurocenter u příležitosti Evropského roku pro rozvoj. Jejím cílem je poukázat na dobrovolnou činnost osob, ať už v České republice či v zahraničí. První soutěžní kategorie Česká ruka za hranicemi je zaměřená na pomoc Čechů v zahraničí, poskytovanou neziskovými organizacemi, ale i jednotlivci. Druhá kategorie Pomáháme si navzájem je zaměřená na příběhy pomoci v rámci Česka.

Tento druh pomoci pro nás může být na první pohled samozřejmý a s malým významem, ale pro druhé může být nedocenitelný.

Každý soutěžící starší 15 let smí do soutěže zaslat jednu soutěžní fotografii na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , spolu s uvedením názvu fotografie, místa pořízení a kategorií, ve které soutěží. Hlavní výhrou v obou kategoriích je chytrý mobilní telefon v hodnotě 3 000 Kč. Uzávěrka soutěže je 9. 9. 2015.

Tímto Vás prosíme o předání informace o soutěži Vašim spolupracovníkům a dobrovolníkům, kteří mohou tímto vyzdvihnout činnost Vaší organizace. Za jakékoliv další šíření informace o soutěži budeme moc vděčni.

Kompletní pravidla soutěže naleznete na našich webových stránkách a v příloze e-mailu. V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .