Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nová zážitková karta Jeseníky Pass přináší slevy a netradiční zážitky

jesenikypass-kartaVíce než sto dvacet slev, bonusů a netradičních zážitků přináší návštěvníkům jesenických hor nová zážitková karta Jeseníky Pass. Průlomová novinka v nejvyšších moravských horách začala turistům sloužit se začátkem letních prázdnin. Jeseníky Pass přinese návštěvníkům hor celou řadu benefitů. Držitelé karty mohou využívat výhod od poskytovatelů toho nejlepšího, co Jeseníky v oblasti služeb nabízejí.

"Do pilotní sezóny se zapojilo osmdesát subjektů po celých Jeseníkách. Díky kartě získají turisté nejen významné slevy a bonusy, ale také ojedinělé zážitky. Například u jednoho ze zapojených partnerů mohou navštívit neveřejné prostory včetně tajného schodiště,“ uvedla ředitelka projektu Andrea Závěšická z Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu.

Veškeré podrobné informace ke kartě, seznam akceptačních a distribučních míst i přehled poskytovaných benefitů najdou zájemci na webových stránkách JesenikyPass.cz. Zde si mohou kartu také online objednat. Pro jednotlivce stojí 99 korun na sezónu, rodinná karta přijde na 199 korun. Zdarma pak kartu získají ubytovaní hosté v některých hotelech, penzionech a lázních v rámci ubytovacích balíčků.

"Kromě nejrůznějších slev, bonusů a nadstandardních benefitů bude Jeseníky Pass zároveň věrnostní kartou, na kterou mohou uživatelé dlouhodobě sbírat body," připomíná Andrea Závěšická. Zároveň dodala, že počet subjektů zapojených do systému není konečný a stále se zvyšuje. "Velmi nás zájem těší. V současné době přibývají skoro každý den noví poskytovatelé výhod pro držitele Jeseníky Passu," potvrdila Závěšická.

Destinační karta hosta je běžnou součástí nabídky turisticky atraktivních míst po celém světě a rychle se zabydluje také v mnoha lokalitách v Česku. Spuštění jednotné karty hosta Jeseníků připravuje Sdružení cestovního ruchu Jeseníky ve spolupráci s Olomouckým krajem. V loňském roce začala intenzivní příprava zavedení systému do specifických podmínek jesenických hor a proběhla také veřejná setkání se zástupci potenciálních zapojených subjektů a partnerů. Jeseníky Pass začne poprvé sloužit turistům během letní sezony 2015.