Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Právě vyšel podzimní bulletin Přátelé přírody

bull 2015 5malS pomalu končícím zářím je tu páté letošní číslo bulletinu Přátelé přírody, který vydává stejnojmenný spolek. V úvodním článku informuje, že 70 % Čechů nechce bourání obcí kvůli těžbě uhlí. Zve na čtvrté Setkání Přátel přírody, které proběhne na Vysočině. U příležitosti 120. výročí založení hnutí Přátel přírody přibližuje jeho začátky a současnost. Rozhovor je tentokrát s Hankou Plavcovou, která říká "V hlubším poznávání jiných kultur máme co dohánět." 

Z aktuálního dění u Přátel přírody si všímá, co se děje v Olomouci a v Liberci, a neopomíná specifický pohled na problematiku soužití s migranty přímo v Německu. Závěrem zve do některého z 1000 Domů Přátel přírody, třeba v Česku. Svůj bulletin si přečtěte zde a novinky o nás a okolo nás sledujte průběžně na webu nebo na našem Facebooku nebo Google+