Svátek má Vojtěch
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Týden rané péče bude i v Olomouci

logo-srp-ROd pondělí 9. listopadu bude probíhat Týden rané péče pořádaný Společností pro ranou péči. Podpoří službu rané péče, která je v České republice poskytována již 25 let. Pod mottem "Domov je doma" se skrývá poslání podpořit rodiče v obtížné životní situaci v péči o dítě se speciálními potřebami tak, aby mohlo zůstat tam, kde je mu nejlépe, doma v rodičovské náruči.

Kampaň Týden rané péče každoročně informuje o poskytování rané péče v celé České republice. Účastní se ho vždy skoro dvě desítky organizací poskytujících službu raná péče. Letošním sloganem je "Krok za krokem. Provázíme rodiny už 25let." V rámci osmého ročníku kampaně zve Středisko rané péče v Olomouci na Den otevřených dveří a ke Kulatému stolu. Budete mít jedinečnou možnost poznat ranou péči v regionu a diskutovat společně s odborníky ze střediska nad aktuálními otázkami, které ranou péči provázejí.