Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Potvůrka láká na kurz figurální malby a další výtvarné aktivity

1389464764-383Drazí "výtvarní" přátelé, po měsíci vás opět zdravím a srdečně zvu na kurzy našeho výtvarného klubu Potvůrka na měsíc listopad. Pořádat budeme jak pravidelné semestrální kurzy, tak několik kurzů víkendových. Co se týká pravidelných kurzů, připravili jsme pro Vás "novinku" v podobě 5týdenního kurzu Figurální malba. Tento kurz bude probíhat každý pátek od 20.11. do 18.12. od 15:30 - 17:30 hod. Kurz je vhodný pro všechny zájemce, kteří mají zájem získat nové zkušenosti s kresbou postavy.

Dále samozřejmě probíhají také kurzy Kresba a malba a kurz Základy kresby a to v termínech, na které jste zvyklí už od září.

Víkendové kurzy budeme v tomto měsíci pořádat celkem dva. Hned první víkend, resp. v sobotu 7.11. se můžete těšit na Jednodenní kurz malby – olej nebo akryl, vedený lektorkou Lenkou Kučerovou, případně lektorem Petrem Chmelem. Poslední listopadový víkend bude zasvěcen Kurzu kreslení pravou mozkovou hemisférou, který bude opět probíhat ve dvou dnech a to v sobotu 28.11. a neděli 29.11.

Přeji hezké podzimně-zimní dny a těšíme se na viděnou v našich výtvarných kurzech.

Alena Vaňharová, tel. 603 814 005