Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Dobří hospodáři připravili tradiční turistické akce

PF 2016 KDHOOlomoucký odbor Klubu českých turistů s názvem Klub Dobrý hospodář připravil na první měsíce letošního roku několik již tradičních jednodenních turistických pochodů, jejichž délku a tím i trasu si můžete vybrat sami podle vlastní chuti a sil. Na pátek 29. ledna je připraveno 7 nočních kilometrů po olomouckých hospůdkách - koná se pochod Olomócké nočník. Už o den později, v sobotu 30. ledna, se můžete vydat na pochod Zmrzlé Hanák, a to po trasách v rozmezí 15 - 50 kilometrů vedených zimní hanáckou krajinou v okolí Olomouce. V sobotu 2. dubna proběhne takzvaný cílový pochod, kdy si místo startu každý volí sám, s cílem v hostinci Pod Lipou ve Lhotě nad Moravou. Jmenuje se příznačně - Setkání s pivem - a můžete tak strávit jeden z prvních jarních dní v přírodě Litovelského Pomoraví a v cíli se zahřát příjemnou atmosférou hostince.

Přejeme mnoho spokojených účastníků a předsedovi Dobrých hospodářů, Rosťovi Klemešovi, všechno nejlepší k 60. narozeninám, které ho zanedlouho čekají.

Propozice k akcím zde: Olomócké nočník - Zmrzlé Hanák - Setkání s pivem