Svátek má Vojtěch
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Členský příspěvek letos vybíráme do posledního dubna

pokladnicka-prasatkoVážení zástupci členských organizací Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje, ráda bych Vás informovala, že na základě změn stanov provedených naším XVII. krajským sněmem dne 25. 1. 2016 stanovilo předsednictvo UNO OK dne 4. 2. 2016 roční členský příspěvek pro členské organizace UNO OK ve výši 100 Kč. Pro letošní rok je splatný v termínu do 30. 4. 2016 nejlépe převodem na účet č. 256911609/0300, var. symbol 2016100, do poznámky vložte název vaší organizace, nebo po domluvě v hotovosti. Prosím vás o dodržení stanoveného termínu splatnosti.

Na oplátku pro vás v letošním roce jako střešní organizace, která by své členy měla spojovat a inspirovat, připravujeme obnovení pravidelných setkávání neziskovek podle oborů či regionů, vzdělávací aktivity, poradenství k vaší činnosti apod. Rozsah, v jakém se nám podaří plány realizovat, závisí mj. na finančních zdrojích. Proto jsme požádali všechna okresní města Olomouckého kraje o dotaci na podporu naší činnosti pro vás, naše členy. A máme už první pozitivní ohlasy. Členský příspěvek díky tomu mohlo předsednictvo stanovit jen v symbolické výši jako vyjádření toho, že i nadále chcete do naší Unie patřit a podílet se na její činnosti.

Připomínám rovněž, že více informací o činnosti, o akcích a nabídkách jednotlivých NNO a pro NNO najdete zde na webu nebo na našem facebookovém profilu.