Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasiči z Radslavic soutěží o titul Dobráci roku

hasiciI v letošním roce vyhlásil Český rozhlas a v jednotlivých krajích Česka i jeho regionální stanice soutěž pro sbory dobrovolných hasičů s názvem Dobráci roku. V Olomouckém kraji se do soutěže, jejíž hlavní cenou je veselice pro celou obec plná hudby, grilovaného masa a piva za 100 tisíc korun, přihlásilo čtyřicet hasičských sborů. Od září 2015 představuje každý pátek po 15. hodině olomoucké studio Českého rozhlasu medailonek o jednom sboru, po jehož odvysílání je možno hlasovat prostřednictvím SMS.

V pátek 11. března a v neděli 13. března po 15. hodině si na vlnách Českého rozhlasu Olomouc (např. 106,8 FM) můžete poslechnout reportáž o Sboru dobrovolných hasičů Radslavice. Následně jej můžete zasláním SMS ve tvaru DOBRACI (mezera) RADSLAVICE na tel. číslo 900 11 04 (cena 4 Kč) podpořit ve snaze získat titul DOBRÁCI ROKU spojený s výše uvedeným oceněním. Hlasovat lze v době od 11. března po odvysílání medailonku do 15. hod. dne 18. března. Počet hlasů z jednoho telefonního čísla není omezen.  

Reportáž o radslavských dobrovolných hasičích lze shlédnout i na webu - zde. "Předem děkujeme za projevenou podporu a těšíme se na setkání s Vámi při vítězné show nebo na jakékoliv další z akcí pořádaných naším sborem!" vzkazuje starosta radslavských hasičů Stanislav Jemelík a dodává, že šíření této informace doporučuje 10 z 10 oslovených kamarádů jejich sboru.