Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zapojte se do 3. ročníku Štafety na vozíku!

štafeta vozíkZapojte se do 3. ročníku Štafety na vozíku! Pokus o 24 hodinovou jízdu a překonání rekordu z loňského roku! Spolek Trend vozíčkářů Olomouc ve spolupráci s dalšími organizacemi připravují v předvečer Olomouckého půlmaratonu již třetí ročník Olomoucké štafety na vozíku a srdečně zvou širokou veřejnost k účasti na této akci, která se koná v pátek 24. června 2016 od 9.00 do soboty 25. června 2016 do 9.00 hodin ve Smetanových sadech (hlavní park Flory – Rudolfova alej - u altánu). Přijďte se zapojit, podpořit nás, společně podebatovat, vyzkoušet si, jak se jezdí na invalidním vozíku, zažít radost z pohybu jinak, trochu si zasoutěžit a hlavně se pobavit. 250m ujede každý! A kdo nejede, ten fandí! Prvních 1000 jezdců dostane silikonový náramek a drobné dárky. Účastnit se mohou celé rodiny i s dětmi či firemní týmy. Důležité je nadšení pro akci a ochota pomoci, aby se nám podařilo štafetu absolvovat bez přerušení.

Cílem akce je spojit lidi na vozíčku, lidi s jakýmkoliv handicapem, se zdravými lidmi a pomocí této unikátní akce vytvořit co největší společnou štafetu zdravých a handicapovaných lidí dohromady a tím vytvořit pouto solidarity, vzájemného sdílení a ohleduplnosti…

Štafetu podpoří významné osobnosti veřejného života v čele s primátorem města Olomouce. Účast přislíbili i hejtmani Olomouckého, Pardubického kraje a kraje Vysočina.

Záštity: Olomoucký kraj, Statutární město Olomouc, PIM (Prague International Marathon).

Plakát akce ke stažení.