Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Polské neziskovky hledají české partnery pro své projekty

Cesko Polsko EUPolský partner Unie neziskových organizací Olomouckého kraje, centrum pro pomoc neziskovkám OCWIP z Opole, zprostředkoval dvě zajímavé nabídky spolupráce pro české protějšky. První z nich se týká projektů spolupráce v oblasti rodiny a příbuzenské pěstounské péče. Patrnera pro tyto aktivity hledá Okresní centrum pro pomoc rodině v Prudniku. O spolupráci v oblasti kultury má zájem Spolek pro aktivní pomoc rodině ALTERNATYWA – S.A.P.R.A., rovněž z Prudniku.

Projekt spolupráce v oblasti rodiny a příbuzenské pěstounské péče

Okresní centrum pro pomoc rodině v Prudniku hledá českého partnera pro podání žádosti na společnou realizaci projektu v rámci fondu Interreg V-A Euroregionu Praděd. Aktivity centra jsou zaměřeny převážně na příbuzenskou pěstounskou péči, plní také úkoly v oblasti sociální péče a pěstounské péče. Činnosti v rámci projektu by se do značné míry zaměřovaly na integraci pěstounských rodin, společné akce a společné trávení času. Pokud byste měli zájem o spolupráci a výměnu zkušeností v této oblasti nebo znáte jakýkoli subjekt, který by měl zájem o partnerství v projektu, kontaktujte Okresní centrum pro pomoc rodině v Prudniku na níže uvedených kontaktech:

Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Prudniku (Okresní centrum pro pomoc rodině v Prudniku)

Edyta Suchy-Wistuba

Ul. Kościuszki 55a, 48-200 Prudnik

Tel.: +48 774 364 700

E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Projekt spolupráce v oblasti kultury

Spolek pro aktivní pomoc rodině ALTERNATYWA – S.A.P.R.A. hledá nevládní organizaci z Česka, která by měla zájem o partnerství v evropském projektu. Spolek plánuje pořádat etnické večery, workshopy a kurzy pro mládež a dospělé. Bližší informace zájemci získají na níže uvedených kontaktech:

Stowarzyszenie Aktywnej Pomocy Rodzinie ALTERNATYWA - S.A.P.R.A. (Spolek pro aktivní pomoc rodině ALTERNATYWA – S.A.P.R.A.)

Biuro Stowarzyszenia S.A.P.R.A., Monika Witkowska-Kubas

Ul. Kościuszki 55a, 48-200 Prudnik

WWW: www.sapra.powiatprudnicki.pl

E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript