Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Jubilejní X. ročník hasičské soutěže Olomoucký drak zve na neděli 18. září

Olomoucký drak 2015Jubilejní X. ročník hasičské soutěže Olomoucký drak se koná v neděli 18. září 2016. Přebor jednotlivců v disciplíně běh na 60 m s překážkami mladých hasičů v kategoriích starší, mladší a přípravka se uskuteční v Olomouci na stadionu TJ Lokomotiva. Registrace účastníků probíhá do 17. září do 12:00 hodin, je možná prostřednictvím internetu na tomto odkaze.

Prezence na závodišti v den závodu od 7:30 do 8:30. Startovné ve výši 30,- Kč na jednoho závodníka se hradí při prezenci. Soutěžící také předloží platný průkaz člena SH ČMS (bez platného průkazu nebude umožněn závodníkovi start). Slavnostní nástup se odehraje v 8:30 hod. Sportovní akci pořádá a srdečně na ni zve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Okresní sdružení hasičů Olomouc. Podrobné informace a pokyny ke stažení zde.