Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Asociace nestátních neziskových organizací ČR zve na konferenci „Co je cílem sociálního bydlení? Pohled jednotlivých aktérů“

Konference Sociální bydleníAsociace nestátních neziskových organizací ČR ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí a Magistrátem hlavního města Praha si Vás dovoluje pozvat na odbornou konferenci „Co je cílem sociálního bydlení? Pohled jednotlivých aktérů“. Konference se koná v úterý 27. září 2016 od 9:00 do 17:00 hodin ve Velké zasedací síni Nové radnice, Mariánské náměstí 2, Praha 1. Cílem konference je jak reflexe současného stavu přípravy zákona o sociálním bydlení, jehož zpracování má v gesci Ministerstvo práce a sociálních věcí, tak tvorba prostoru pro jednotlivé aktéry, kterých se tato zákonná norma týká. 

Konference je rozdělena do čtyř bloků, kdy v každém z nich zazní odpověď od jednoho ze zainteresovaných aktérů na otázku: Co je cílem sociálního bydlení a jakou formou ho má být dosaženo? Konferencí bychom rádi vyvolali širokou diskuzi, zda současný stav navrhované legislativní úpravy reaguje na potřeby všech zúčastněných stran. Konference je pojata z části jako diskusní fórum s dostatečným prostorem pro dotazy z pléna i mezi řečníky. Konference je zpoplatněna částkou 200,- pro stávající členy ANNO ČR a při platbě na účet do 20. 9. 2016. Pro nečleny a při platbě na místě je částka za účast ve výši 400,- Kč. Přihlášky zasílejte do termínu 20. září 2016. Kapacita konference je omezena. Pořadatel si vyhrazuje právo upravit termín přijímání přihlášek. Kontaktní osoba: Marie Froulíková, tel: 608 824736, mail:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . V příloze naleznete pozvánku a přihlášku.