Svátek má Marek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

RC Heřmánek přináší zářijový program

Heřmánek záříKaždý nový školní rok je pro kolektiv RC Heřmánek výzvou ptát se, co rodičům a jejich dětem nabídnout, na co klást důraz, co přidat či změnit, aby se v centru cítili dobře. Již před 10 lety Heřmánci vykročili a drží směr vedoucí k rodině, k její podpoře a povzbuzení. Stále je pro ně důležité být místem setkání a sdílení, oázou, kde je možné nalézt vstřícnost a otevřenost, informace, aktivity pro celé rodiny, kamarády, či oddech od každodenních starostí.

Na září přináší svůj program a věří, že si v něm každý najde to své. Pro rodiče i všechny ostatní, kdo o výchově přemýšlejí a chtějí prožívat život s dětmi ve větší pohodě, vybíráme seminář „Jak být úspěšným rodičem aneb Základy efektivního rodičovství“, který se koná v pátek 16. září 2016 od 9:00 do 12:00 v prostorách herny RC Heřmánek. Speciální chlapecké problematice se bude věnovat seminář „Výchova kluků“, který se uskuteční tamtéž ve středu 21. září 2016 od 10:00 do 12:00 hodin.

Podzimní speciální program Školička Anička je určený rodinám s dětmi od 2,5 roku. Má jim pomoci usnadnit přípravu na nástup do mateřské školy, připravit děti na separaci od rodičů a navazování vztahů s vrstevníky v malé skupině v bezpečném prostředí. Školička zahajuje informační schůzkou pro zájemce 22. září 2016. Podrobné informace ke stažení.

Podrobný program centra k nahlédnutí.