Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

RC Heřmánek hledá nové spolupracovníky

Logo RC HeřmánekRC Heřmánek hledá zájemce o následující pracovní pozice: Grafik / grafička, lektor / lektorka hudebních chvilek pro rodiče s dětmi ve věku 1-3 roky, zájemce o brigádu formou občasného hlídání dětí a hostesky ochotné zapojit se při prezentacích RC Heřmánek na nejrůznějších akcích v Olomouci a v nejbližším okolí.

 

Grafik/grafička

Hledáme šikovného grafika/grafičku ochotného zajistit nárazové grafické práce pro naše centrum. Aktuálně jde o návrh prezentačního banneru, webových stránek, letáku na větší akce centra atd.

Muzikohrátky

Hledáme lektora/lektorku hudebních chvilek pro rodiče s dětmi ve věku 1-3 roky.
1× týdně dopoledne 30 minut hraní, zpívání, hudebně pohybových her a příjemně stráveného času s hudbou. Hudební vzdělání není podmínkou, preferujeme pozitivní vztah k hudbě, dětem, hru na hudební nástroj a kreativitu.

Občasné hlídání
Hledáme ochotné a vstřícné zájemce o brigádu formou občasného hlídání dětí při vzdělávacích akcích RC Heřmánek.

Hostesky
Hledáme studenty a studentky ochotné zapojit se při prezentacích RC Heřmánek na nejrůznějších akcích v Olomouci a nejbližším okolí (akce pro rodiny s dětmi na výstavišti Flora, na náměstí, v Korunní pevnůstce, v Centru ekologických aktivit Sluňákov atd.)

Pro bližší informace kontaktujte Cetrum na emailu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .