Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Rodinné centrum OLiVy nabízí říjnový program pro děti i rodiče

olivyS příchodem podzimu si Vám rodinné centrum OLiVy z.s. dovoluje nabídnout některé z akcí, které jsou připraveny na měsíc říjen. Dětský průvodce světem rozvodu nabízí pod vedením zkušené lektorky Bc. Terezy Dlouhé možnost sdílení a podporu dětem v rodinách, které procházejí nebo prošly rozvodem. Ojedinělý kurz je dotován a má dobrý ohlas. Klub R+R je volným pokračováním vzdělávacího kurzu Respektovat a být respektován, absolventi tu sdílejí své zkušenosti s uplatněním získaných poznatků v rodinném i pracovním životě a ve výchově svých dětí.

Angličtina pro nejmenší s Playtime - hravý kurz pro malou skupinku dětí od 3 do 6 let je novinkou lektorky Ireny Opršalové.

Dámský večerní klub s Lenkou Holešínskou – beseda „Jak se úspěšně zařadit po mateřské do pracovního života“ – zaujme především ty, kteří se chystají na svou pracovní dráhu a cítí nejistotu nebo obavy. Touto besedou naše centrum zahájí možnost konzultací-personálního poradenství při výběru profese po návratu z rodičovské „dovolené“.

ZUMBA pro děti – nový taneční kroužek je určen dívkám od 5 do 8 let. Současné trendy v tanečním pohybu, líbivé melodie a vtipné aranžmá.

Háčkovaná krajka – kurz háčkování pro mírně pokročilé, vytvořte si módní doplňky pro radost.

Kurz efektivního rodičovství – kurz o komunikaci v rodině, o autoritách, podpoře dětí a pochopení jejich chování, jaké jsou alternativy trestů, proč vytvářet rodinná pravidla a jiné.

Co pro nás dělá tzv. paní „Zubatá“ – beseda s pracovníky OSPODu (Orgán sociálně právní ochrany dětí).

Podrobný program akcí společně s přihláškami naleznete přímo na stránkách centra.