Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Seminář Sociální podnikání - legislativní ukotvení v ČR nabízí volná místa

NROS logoNadace rozvoje občanské společnosti pořádá seminář Sociální podnikání - legislativní ukotvení v ČR s Mgr. Alenou Zieglerovou, ředitelkou jednoho z odborů Řídicího orgánu Operačního programu Zaměstnanost na MPSV a zároveň vedoucí sekce zaměstnanosti a příjmů think-tanku Institut pro sociální inkluzi, z. ú. Seminář je určen pro vedoucí pracovníky, projektové manažery ale i pro další zájemce o dané téma. Seminář Sociální podnikání - legislativní ukotvení v ČR se koná 21. 10. 2016 od 9:30 do 16:30 hodin v prostorách Vzdělávacího středisko NROS, Na Václavce 9 v Praze.

Obsahem semináře jsou tato témata:

- současná podoba věcného záměru zákona o sociálním podnikání a příslušný přehled dopadů

- připomínky ministerstev a pracovních komisí Legislativní rady vlády k záměru zákona o sociálním podnikání

- komunikace s účastníky semináře k dosud sporným bodům návrhu a variantám řešení s ohledem na to, které z nich by nejlépe vyhovovaly sociálním podnikům založeným neziskovými organizacemi

- uvažované benefity pro sociální podniky, které nejsou součástí věcného záměru zákona, ale mají být navrženy do konce roku 2016 v meziresortní pracovní skupině řízené MPSV.

Účastníci tohoto semináře budou moci konzultovat předem zaslané otázky k tématu semináře. Otázky zasílejte na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Cena za jeden seminář: 1 250,- Kč pro NNO / 1 350,- Kč pro ostatní. V ceně kurzu je zahrnuto občerstvení teplými a studenými nápoji.  Při registraci více účastníků z jedné organizace na seminář sleva 10 % z konečné částky. Místo konání: Václavka – Vzdělávací středisko NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5), středisko nemá bezbariérový přístup. Vyplněnou přihlášku zašlete na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .