Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

V Rodinném centru OLiVy najdete v listopadu tvořivou náladu i rodinné poradenství

OlivyI v listopadu najdete v Rodinném centru OLiVy různorodé akce. Některé z nich centrum uspořádalo se snahou pomoci rodinám, a to i těm neúplným nebo těm ve složité životní situaci. Mezi ně patří: Lidé na kře aneb kde můžeme hledat pomoc, když se nám rozpadá rodina? Beseda s psychologem a terapeutem Mgr. Petrem Hrochem v úterý 1. listopadu 2016 od 17:30 hodin. Interaktivní seminář Jak správně poskytnout (nejen) dítěti první pomoc můžete navštívit v úterý 8. listopadu 2016  od 15:00 hodin. Beseda Rodinné právo s Mgr.et Mgr. Zdeňkou Báťkovou pojedná o pojetí manželství v novém občanském zákoníku. Koná se ve středu 23. listopadu 2016 od 17:30 hodin a je věnována povinnostem a právům manželů, majetkovému právu, rozvodu manželství, rodičovské odpovědnosti, svěření do péče a výživnému. Kurz Řešení konfliktů je akreditovaným kurzem MŠMT. Ve středu 23. listopadu 2016 od 9:30 hodin jej vede psycholog a terapeut Mgr. Michal Vybíral.

Můžete se také zúčastnit některého z tvořivých večerů:

Háčkujeme pro radost s Monikou Zichovou - pohodový večer s háčkem v ruce pro mírně pokročilé ve středu 9. listopadu 2016 od 18:00 hodin.

Podzimní drátkování - tvořivý kurz s Lenkou Juřenovou. Na programu bude výroba domovního znamení, v úterý 22. listopadu 2016 od 18:00 hodin.

Předvánoční pedig s Pavčou a Maruškou ve středu 30. listopadu 2016 od 18:00 hodin. Podnos z pedigu zvládnou i začátečníci.

Už teď je možno se přihlásit na jarní kurz Respektovat a být respektován manželů Kopřivových.

Tým RC OLiVy bude velmi potěšen Vaší účastí na některé z chystaných akcí.