Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Jak proměnit dvojnásobnou starost na dvojnásobnou radost? Na konferenci „Život s dvojčaty - dvojnásobná radost“

KF2016 pozvanka emI letos pro Vás Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty tradičně připravilo konferenci „Život s dvojčaty - dvojnásobná radost“, která proběhne v úterý 15. listopadu 2016 v prostorách Krajského úřadu Olomouckého kraje v Olomouci. Opět jsou pozváni odborníci, kteří se věnují rodinám s dvojčaty a rádi se podělí o své znalosti a zkušenosti. V dopoledním bloku se můžete těšit na téma Proměny partnerského vztahu po porodu dvojčat, Bonding a klokánkování u dvojčat či Jak (si) udržet všech pět pohromadě, příspěvek přímo z milovické rodiny s paterčaty. V odpoledním bloku proběhne Meziregionální setkání klubů dvojčat a vícerčat, na kterém se budou prezentovat aktivity klubů dvojčat napříč ČR. Toto setkání umožní také naplánovat další společné aktivity na rok 2017.

Konference je určena odborné i laické veřejnosti. Konferenční poplatek činí 100 Kč za osobu. Přihláška je ke stažení zde, podrobný program zde.