Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přijďte si vyzkoušet, jak napsat tiskovou zprávu či zkonzultovat svoje nápady s novinářem / zástupcem médií

NROS logoNadace rozvoje občanské společnosti nabízí volná místa na interaktivním semináři z oblasti PR, vedeném Johanou Turner a Pavlem Turnerem, majiteli agentury Turner Public Relations s.r.o. Seminář Public Relations v praxi I je určen zejména vedoucím a PR pracovníkům NNO, projektovým manažerům, ale i dalším zájemcům o dané téma. Seminář se uskuteční v termínu 16. listopadu 2016, od 9:30 do 16:30 hodin.

Obsah semináře:

PR v médiích vs charitativní organizace

Tisková zpráva - jak má vypadat struktura - jak zvolit správný titulek - co v ní nesmí chybět - čím jí udělat zajímavou

Jak to vidí druhá strana - konzultace s novinářem / zástupcem z médií

Účastníci tohoto semináře budou moci konzultovat předem zaslané otázky k danému tématu. Otázky zasílejte na adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Cena za jeden seminář: 1 250,- Kč pro NNO / 1 350,- Kč pro ostatní. V ceně kurzu je zahrnuto občerstvení teplými a studenými nápoji. Při registraci více účastníků z jedné organizace na seminář sleva 10 % z konečné částky.

Místo konání: Václavka – Vzdělávací středisko NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5). Středisko nemá bezbariérový přístup.

Vyplněnou přihlášku zašlete na adresu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .