Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nastartujte své sociální podnikání se špičkami českého byznysu

Impact firstOd března 2017 se opět rozbíhá další kolo akceleračního programu Impact First určeného pro neziskové organizace a společensky prospěšné podnikatele. Přihlášky do jarního kola akcelerátoru jsou otevřené až do 26. února. Impact First je založen na dlouholetých zkušenostech z rozvoje sociálních podniků v zahraničí. Je založen na třech pilířích: mentoringu, workshopech a konzultacích s odborníky. Jeho cílem je pomoci všem sociálním podnikatelům a neziskovým organizacím vybudovat udržitelné podnikání bez závislosti na grantech a dotacích, a zároveň vytvářet komunitu podnikatelů, kteří svou každodenní činností pozitivně ovlivňují společnost. Do programu je možné vstoupit s existujícím projektem, který již má své uživatele nebo zákazníky.

Všechny účastníky Impact First čekají čtyři měsíce tvrdé práce na jejich projektech, kdy budou mít po celou dobu k dispozici svého mentora, tým konzultantů a poradců. Během workshopů se týmy naučí, jak si otestovat vlastní projekt nebo jak si přesně definovat potřeby zákazníka apod. Na závěr celého akcelerátoru vyhodnotíme tým s největším pokrokem, který získá finanční odměnu ve výši 50 000 Kč, další podporu mentora a sítě Impact Hubů.

Cena za účast v programu je 10.000 Kč. Při přihlášení do 15. února 2017 platí zvýhodněná cena 7.000 Kč (týmy, které již mají účet u ČS, platí tuto sníženou cenu i po výše uvedeném termínu).

Pokud máte jakékoliv nejasnosti, můžete svůj projekt či přihlášku do programu konzultovat s organizačním týmem.

Pokud se s námi chcete potkat osobně, neváhejte a přihlaste se na neformální setkkání Meet Upy, která budou probíhat ve dnech 2. února v Impact Hub Praha, 7. února v Impact Hub Brno a 14. února v Impact Hub Ostrava. Dozvíte se zde nejen informace k programu Impact First, ale také praktické tipy v oblasti sociálního podnikání a zároveň budete mít možnost setkat se s absolventy předchozích běhů.

Program obsahově zajišťuje Impact Hub - pracovní prostor pro setkávání, inovace a rozvoj podnikání a je financován Českou spořitelnou. Mezi úspěšné absolventy programu patří kolínská organizace Lepší místo, brněnští Amaro Records a další. 

Více informací naleznete na webu www.impactfirst.cz.