Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Ples Charity Zábřeh se uskuteční tento pátek. Výtěžek akce podpoří zahradní terapii klientů denního stacionáře Domovinka

DomovinkaJako každoročně se i letos bude na plese Charity Zábřeh tančit pro dobrou věc. Benefiční ples, v pořadí již sedmnáctý, se uskuteční v pátek 3. února 2017 od 20 hodin v Katolickém domě v Zábřehu. Celý večer bude k tanci i poslechu hrát kapela Broadway ze Šumperka, program zpestří tanečníci z Crusado Zábřeh, světelná show a nebude chybět ani tombola, výtečná kuchyně či bar s míchanými nápoji. Vstupenky je možné zakoupit v Recepci Charity Zábřeh, Žižkova 15 každý všední den od 7 do 16.30 hodin. Výtěžek večera použije Charita na pořízení vyvýšených záhonků a mobilních truhlíků pro zahradní terapii klientů. 

„Veškeré vybavení bude sloužit uživatelům Denního stacionáře Domovinka, kteří práci na zahradě velice vítají, ale bez speciálního vybavení je pro ně doposud takřka nemožná,“ řekla Jana Skalická z Charity Zábřeh.

Přání pořadatelů má letos velkou šanci na úspěch, protože akci svým rozhodnutím podpořila Nadace Divoké husy, která její výtěžek zdvojnásobí. „Nadaci Divoké husy za jejich rozhodnutí děkujeme. Klienti upoutaní na vozík i senioři s omezenou pohyblivostí budou mít bližší kontakt s přírodou a čas na zahradě stráví smysluplně, a to bez nutnosti se při činnostech namáhavě ohýbat,“ dodala Jana Skalická.

„Přijďte spojit příjemné s užitečným. Dobře se pobavíte, zatančíte a navíc přispějete na dobrou věc,“ zve Jana Skalická z Charity Zábřeh.