Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zveme na seminář Neziskové organizace a EET

NROS logoNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na seminář Neziskové organizace a EETvedený RNDr. Mgr. Petrem Coufem, daňovým poradcem, který se dlouhodobě specializuje na zdaňování nestátních neziskových organizací. Seminář se koná 16. února 2017 od 9:30 do 16:30 hodin v pražském Vzdělávacím středisku NROS a je určen zejména vedoucím pracovníkům NNO, finančním manažerům, ekonomům, účetním ale i dalším zájemcům o dané téma.

Obsah semináře:

Subjekty evidence tržeb (kdo je povinen evidovat)

Předmět evidence tržeb (co se má evidovat)

Způsob evidence tržeb

Postupný náběh – rozložení v čase podle oborů činnosti

Účtenková loterie

Metodika vydaná Finanční správou

Diskuse, dotazy

Cena za jeden seminář: 1 250,- Kč pro NNO / 1 350,- Kč pro ostatní. V ceně kurzu je zahrnuto občerstvení teplými a studenými nápoji. Při registraci více účastníků z jedné organizace na seminář sleva 10 % z konečné částky. Místo konání: Václavka – Vzdělávací středisko NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5). Středisko nemá bezbariérový přístup.

Účastníci tohoto semináře budou moci konzultovat předem zaslané otázky k danému tématu. Otázky zasílejte na adresu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Vyplněnou přihlášku zašlete na adresu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .