Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Výzva neziskovkám k účasti na XII. ročníku Advent plný křídlení

křídlení 2017Dvanáctý ročník festivalu dobročinnosti se uskuteční ve čtvrtek 7. 12. 2017 v prostorách Gongu v Dolní oblasti Vítkovice. KŘÍDLENÍ nadační fond ve spolupráci s dalšími partnery nabízí příležitost k setkání, zábavě, sebeprezentaci a hlavně fundrasingu. Je nejvyšší čas navzájem spolupracovat, propojovat, sdílet... křídlit! Poslání projektu lze shrnout mottem: „Skládáme se na křídla pro místní neziskové organizace". Především se jedná o místní organizace, které se věnují tělesně i duševně postiženým lidem, lidem s nejrůznějším handicapem, seniorům, sociálně slabým dětem a studentům, ale také organizacím pečujícím o zvířata a životní prostředí.

Pokud se chcete zapojit nebo nechcete chybět, přihlášku se základní identifikací organizace, výběrem aktivit a prohlášením naleznete zde, stejně tak Podmínky aktivit (včetně kontaktních osob a termínů). Vše také najdete ke stažení přímo na webu http://www.adventplnykridleni.cz.

Přihlašovat se do projektu můžete od této chvíle nejpozději do soboty 22. 7. do 12 hodin v poledne. Výsledky zveřejníme nejpozději do pondělí 31. 7. do 12 hodin na našem webu, FB stránkách a následně mailem na Vámi uvedenou adresu.

Jsou připraveny novinky, zejména dopolední odborný seminář a workshop. Informační schůzky jsou plánované na úterý 22. 8. 2017 ve 13 hodin a pátek 22. 9. 2017 ve 13 hodin v přízemí a kavárně GONG DOV.

Vyplněné přihlášky v elektronické podobě a případné dotazy prosím směrujte na manažera projektu: Milan Šťastný (tel. 604 310 924, mail:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nebo  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ).

Upozornění: Účast je dobrovolná. Organizátor akce si vyhrazuje právo ke konečnému výběru zapojených organizací a to především s ohledem na datum podání přihlášky, spoluúčasti a aktivitě v minulých ročnících, kapacitu a zachování pestrosti organizací. Veškeré snažení je směrováno k benefitům pro zúčastněné a trvalé udržitelnosti projektu.