Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Den otevřených dveří ve světě Snoezelen

SnoezelenVe čtvrtek 7. září 2017 zvou od 9:30 do 17:00 hodin členové spolku Povzbuzení, z. s.. veřejnost na den otevřených dveří do multismyslového relaxačního centra Snoezelen Olomouc. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet aktivity zaměřené na rozvoj smyslů i krátké relaxační techniky. Ve snoezelenu Vás čeká nejen unikátní prostředí jako vodní postel, hvězdné nebe, závěsné křeslo a svítící kuličkový bazén, ale také pestrá nabídka aktivit pro jednotlivce i celou rodinu, školy, školky a další skupiny.

Na dni otevřených dveří se rovněž návštěvníci dozvědí o připravovaných kroužcích pro děti, Montessori dílničkách a programech pro osoby se zdravotním postižením. 

„Myslíme si, že chvilku klidu a relaxace potřebuje každý člověk – ať už je to maminka na rodičovské dovolené, dospělý se zdravotním znevýhodněním či senior. Takové chvíle významně přispívají k celkovému zdraví, dobré atmosféře v rodině, ve škole a dalších kolektivech. Proto je naše centrum bezbariérové, otevřené všem,“ popisuje Mgr. Jana Málková, předsedkyně Povzbuzení, z. s. a iniciátorka myšlenky založení centra Snoezelen Olomouc.

Centrum se nachází v přízemí historického domu na Mariánské ulici č. 7.

Aktuální informace o programu centra Snoezelen Olomouc naleznete na facebooku a webových stránkách www.povzbuzeni.cz.

Kontaktní osoba: Mgr. Pavlína Kintl, tel.: 734 549 248, e-mail:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript