Svátek má Vojtěch
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Rodina a práce pod jednou střechou – i v Olomouci to funguje!

FOO fotologoCo-workingové centrum Family Office Olomouc najdete v budově pošty na adrese Náves Svobody 41, Olomouc - Holice. Jedná se o sdílený pracovní prostor pro rodiče s dětmi. Motto „Rodina a práce pod jednou střechou“ znamená, že zatímco rodiče využijí k práci vybavené kanceláře či vzdělávací místnosti, ve stejné budově jen o patro níže je možné zajistit hlídání dětí v herně RC Heřmánek, kde se o jejich děti postarají zkušené hlídací tety.

 V co-workingovém centru na vás čeká pět pracovních stolů s vybavením (počítač, sdílená tiskárna, kopírka, skener, wifi připojení, kancelářské potřeby i knihovna o seberozvoji, podnikání, atd.). Současně je možné využít vzdělávací místnost, např. pro školení či semináře s celkovou kapacitou patnácti osob (součástí je dataprojektor, flipchart, netbook,  reproduktory, stoly, židle, pohovka). K dispozici je i vybavená kuchyň s jídelnou. V rámci Family Office Olomouc funguje také poradna, která nabízí kariérové a profesní poradenství týkající se nástupu do práce po MD/RD, napsání životopisu, přípravy na výběrové řízení, nácviku pracovního pohovoru, pomoci sladit profesi a péči o rodinu, apod.  Jedná se o unikátní projekt pro rodiče dětí, ale i pro pečující o osobu blízkou, kteří si touží na chvíli odpočinout od každodenních povinností, načerpat energii či efektivně využít svůj čas.

Dne 17. října centrum pořádá Den otevřených dveří a Workshop Jak sladit rodinu a práci. 

Více informací naleznete na www.familyofficeolomouc.cz. Kontaktní osoba: Zuzana Hoferková /  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript / 724 937 515.